Sunday, November 3, 2013

13 Teaser - daerah ruang tamu..

Assalammualaikum. ..


Hehe..arinih.. lepas appointment dengan acik tukang urut terus request kat en.suami nak g aeon..huhu.. bajet nak jalan2 jer.. tapi sebetulnya memang dah pasang niat nak men shoping.. kekke fist time masuk aeon wangsa maju.. so jumpa la item2 yang aku dah angan2 kan beberapa bulan lepas.. hahhaa bahagia... terus balik mendeko aku punya ruang tamu yang cinonet tuh (bajet aric la konon..) wekkk..

see see.. hhehe teaser jer dulu.. Geeeeer ;p boleh gituh... wahhwahhwahh...

So bye bye..

13 comments:

  1. cantik bunga dan vase tu. pandai yana gubah. kalau saya..mesti hancus

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ... tq sis... main letak jer tu..

      Delete
  2. cantiknye bunga dalam pasu tu =)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahhaha.. nak ker.. ambik la..gambar jer... huhuh :p

      Delete
  4. cam cantikkk je...cam comel je...xsabar nk tgk full!.hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. macam cantik ekk..macam comel ekk... hahah parody sangat yer.. :p

      Delete
  5. Dramatik sangat nyah... tp mmg lawa vase dan munga tu... jgn la teaser lama sgt, stress nunggu hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... saja jer nih nak bagi stress... weeeeeeeeeeee.....:p

      Delete
    2. Ok... dah hilang stress hahaha.
      #salam maal hijrah yana.

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close